Raymond Weil Ure

 

Reimond Weil Ure – Ure for ægte connoisseurs.

 

Hos Raymond Weil Geneve er eksklusivitet noget, der ikke spares på. Urene fra Raymond Weil kendes på deres designmæssige æstetiske sofistikation og deres luksuriøse kvalitet i materialevalg og urværk.

 

Brandet, der blev stiftet af Mr. Raymond Weil i 1976, og nu lever videre i familien i tredje generation, har i alle 41 år af sin levetid fokuseret på kontinuitet i designstilen, der på kreativ vis leger med de helt små detaljer.

Kvalitetsmæssigt ligger Raymond Weil med sine meget eksklusive ure til både herre og dame helt i toppen af den internationalt anerkendte industri for Schweiziske håndlavede urværk.

 

Vi forhandler ure fra serierne Toccata, Freelancer, Tango, Maestro og Shine.

Sorter stigende

22 vare(r)

Sorter stigende

22 vare(r)

Raymond Weil Geneve smukke og klassiske ure med schweizist urværk i højeste kvalitet. Raymond Weil Geneve producerer ure til både herre og dame. Forbundet med designstilen er elegance, sofistikation og æstetisk udformning. Raymond Weils ure er særdeles eksklusive i både deres visuelle udtryk og deres materielle udformning.

 

Noget af dét, brandets grundlægger og efterkommere er allermest inspirerede af og passionerede for, er musikkens verden. Mange af brandets designs er derfor inspireret af rytmerne i forskellige musikgenrer. Det ses blandt andet i Raymond Weils Tango-kollektion og kollektionen Freelancer. Tango-kollektionens linjer kombinerer livskraften og sensualiteten kendt fra den argentinske Tangodans og musik. Freelancer-kollektionen er legende, og kombinerer friheden i at udfolde sin kreativitet, som enhver kunstner har, med kunstnerens ønske om at opnå det ypperste niveau af præcision.

 

Gennem forskellige former for samarbejder med musikindustrien, støtter Raymond Weil produktionen og udviklingen af musik inden for så forskellige genrer som hip hop, opera, country, klassisk og rock. Brandet gør meget ud af ikke blot af sponsorere produktion af musik på et generelt plan, men også at støtte den oprigtige udvikling og nytænkning inden for musikkens verden.

 

Vent venligst ...