Alexander Lynggaard

Alexander Lynggaard

Alexander Lynggaard CPH designer smykker, der er henvendt til både herre og dame. Kollektionerne Dream og ColorUp er unisex smykker, der altså kan bæres af både herre og dame. Brandet har i en række af sine andre kollektioner ofte særligt fokus på at designe herresmykker og smykker med et maskulint præg.

 

I mange af smykkerne indgår orientalske materialer, herunder indiske natursten i en lang række farver og udformninger. Alexander Lynggaard går meget op i stenenes energier og kombinerer dem med andre materialer, som kan understrege energien fra den enkelte sten.

 

Alexander Lynggaard ønsker med sine smykker at minde dig om, at du skal få det meste ud af hver eneste dag og skabe et meningsfuldt og sjovt liv for dig selv, hvor du går efter dine drømme. Ædelstenene og deres styrkende energier skal hjælpe dig i denne proces.

Sorter stigende

16 vare(r)

Sorter stigende

16 vare(r)

Alexander Lyngaard har rejst i blandt andet Indien, hvor designeren har fundet inspiration til sine kreationer og udbygget sin viden om ædelstene og deres energier. Designeren ønsker med sine smykker at have en større indvirkning på sine kunders liv, end blot at lade dem pryde deres fingre, håndled m.m. med æstetiske smykker. Designeren ønsker nemlig også, at smykkernes ædelstene og disses energier skal være med til at præge sine smykkebæreres liv i en positiv retning.

 

Vent venligst ...