Hvem er vi?
Vi er os selv. Én butik, ét team og én mission - nemlig at give dig den bedste smykkeoplevelse. Vi tror på specialbutikkens unikke muligheder og egen personlige profil. Vi vil ikke være ligesom alle de andre. Vi vil give unikke oplevelser og skabe relationer til vores kunder. Vi er alternativet til kædebutikkerne.
... Og så er vi bare sindssygt gode til det vi laver!

Én af vores kerneværdier er kvalitet. Kvalitet i både kundeservice og produkt. Det betyder, at vi bestræber os efter, at du går fra butikken med en god mavefornemmelse og en følelse af, at du har fået den rette faglige vejledning. Derfor har vi et veluddannet personale, der er skarpe til det de laver og altid står klar i den fysiske butik til at vise smykkerne frem samt guide og vejlede dig til netop dit personlige smykke.

Vores sortiment er bredt, men vi er kræsne. Vi er ikke bange for at prøve noget nyt, fx nyetablerede smykkedesignere, men vi er opmærksomme på kvaliteten af det. Dermed fører vi alt fra mindre smykkedesignere til større eksklusive smykkebrands. Vi følger med i tidens trends og har altid en finger på pulsen inden for smykkebranchen. Dette sker blandt andet gennem diverse smykkemesser i både Danmark og udlandet, som ofte skaber nye samarbejdspartnere i fremtiden.

Ny webshop
Vi er glade for at kunne byde dig velkommen til vores nye digitale smykkeunivers. Her kan du få inspiration til dit næste smykkekøb, hvadenten det er til dig selv, konfirmanden, den kommende brud, studinen eller noget helt femte. Kan du ikke finde det du søger, er du velkommen til at kontakte os - vi kan måske hjælpe dig alligevel.

Velkommen hos Guldsmed Bræmer-Jensen – vi sikrer dig den bedste smykkeoplevelse.

Personalet

Vi har drevet guldsmed i over 100 år
Guldsmed Bræmer-Jensen har eksisteret siden 1912 og er dermed en af Danmarks ældste guldsmedeforretninger med over 100 år i branchen.

Dørene åbnede for første gang op af Otto Valdemar Bræmer-Jensen på adressen Slotsgade 5 i Randers, som i dag er det vi kender som Østervold. Senere, i 1930, flyttede han sin forretning til den nuværende placering, Torvegade 2, som ligger helt centralt i Randers lige overfor det gamle rådhus. 

Otto Valdemar Bræmer-Jensen døde i en ung alder og næste generation, sønnen Georg Bræmer-Jensen, overtog dermed butikken tilbage i 1947. Georg Bræmer-Jensen drev butikken i mange år og var en velset herre med mange gode ideer til Randers by. Dengang var det, i modsætning til idag, mest sølvbestik samt diverse sølvkorpus artikler der blev solgt. Idag er billedet vendt og største delen af salget består af smykker samt ure.

Nye rammer
I 1990 overtog Mikael Bræmer-Jensen, søn af Georg Bræmer-Jensen, butikken og blev dermed 3. generation i familien. Her gennemgik butikken en større renovering for skabe nogle moderne rammer og følge med i tidens trends. Dog var det vigtigt for Mikael Bræmer-Jensen at bevare de gamle rammer i form af det smukke glasloft samt andre små finurlige genstande, som hans far havde haft i butikken.

Idag drives forretningen fortsat af Mikael Bræmer-Jensen samt hans hustru, Helle Bræmer-Jensen. I 2015 blev butikken igen moderniseret for at skabe de bedste rammer for den moderne forbruger. 

Butikkens tidslinje 

 

Vent venligst ...