Daniel Wellington ure

Daniel Wellington Ure – skønne ure til herre og dame, der kombinerer det stilrene og klassiske design med det hippe og urbane look.

 

Designhuset er både kendt for sine farverige, stribede nylonremme og sine populære ure med læderremme. Brandet skaber holdbare designs i robuste materialer, så de kan holde til at blive brugt igen og igen.

 

Mange af Daniel Wellingtons ure er såkaldte unisex ure, der kan bæres af både herre og dame. Remmene går under stednavnene Southhampton, Reading, YorkSt. Mawes, Bristol, Canterbury, Cornwall, Oxford, Durham og Sheffield. Brandets kollektioner hedder Classic, Classic Black, Dapper, Classy, Classic Petite og Classic Petite Black.

 

Den allerseneste serie fra Wellington er kolletionen Classic Petite, der henvender sig til hende og både fås med remmene Sterling og Melrose samt med læderremme.

Sorter stigende

1-24 af 107

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter stigende

1-24 af 107

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ure fra Daniel Wellington er ofte minimalistiske i deres design. Urskaberen har fingeren på pulsen, og er flere gange lykkedes med at skabe designs, der definerer morgendagens trends. Samtidig har næsten alle urskaberens design en lille detalje, der gør dem særlige og får dem til at skille ud fra mængden.

 

Et brand, der gør det let for dig at vælge et godt ur i stærke materialer til en tilgængelig pris. Brandet er egentlig svensk, men tager en del inspiration fra det moderne amerikanske look – og har gentagne gange i sine designs benyttet en kombination af farverne blå, hvid og rød kendt fra det amerikanske flag.

 

Det svenske brand har skabt en lang række smukke ure, der med lethed vil pifte din garderobe op. Brandet har skabt urremmene Bristol, Cornwall, Sheffield, Durham, St. Mawes, Southhampton, Canterbury, Glasgow, York, Reading og Oxford, der alle refererer til steder i primært England.

 

Vent venligst ...